Event
07.09.2023
Geschreven door:
Colina Tjabringa

Inloopdag Familierecht Zwolle 21 september 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je een goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Datum
20 april 2021
Tijd
09:00 - 18:00
Locatie
Op locatie
Direct aanmelden
Direct aanmelden

Heb je een vraag of wil je graag advies?
Kom donderdag 21 september 2023 van 09:00 - 18:00 uur bij ons langs.

Over Colina Tjabringa

Colina Tjabringa is advocaat familierecht en mediator. Colina is nuchter, secuur en heel toegewijd. Hierdoor verliest ze ook in emotionele situaties nooit de doelen, belangen en resultaten uit het oog. En door de kruisbestuiving binnen ons kantoor, weet ze ook ondernemers bij te staan rondom zakelijke belangen in familie- en erfrecht kwesties.

Wanneer?

De inloopdag is op donderdag 21 september van 9:00 tot 18:00 uur.

Waar?

Kantoor Arslan & partners advocaten, Burgemeester van Roijensingel 1, Zwolle.
Auto gratis parkeren aan de achterkant, aanmelden bij de slagboom.

Kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan de afspraak. Juridische kwesties kunnen ingewikkeld zijn en wij vinden het als kantoor belangrijk om de wereld van het recht toegankelijker en begrijpelijker te maken, daarom bieden wij dit gesprek graag kosteloos aan.

Afspraak?

Op de dag zelf hoef je geen afspraak te maken en ben je van harte welkom om naar binnen te komen voor een gesprek met Colina Tjabringa. Wil je toch graag een afspraak inplannen voor op de dag zelf of op een ander moment, dan mag je een mail sturen naar: c.tjabringa@arslanenpartners.nl

Expertises

  • ondernemers en echtscheiding
  • huwelijkse voorwaarden
  • gemeenschap van goederen
  • kinder- en partneralimentatie
  • pensioen en echtscheiding
  • mediation
  • ouderschapsplan/omgang
  • ouderlijk gezag
  • samenwoners en uit elkaar gaan

Aangesloten bij:

Mediators federatie Nederland

Register FinancieelEchtscheidingsadviseurs (RFEA)

Certified Financial Planner (CFP)

Register Estate Planners (REP)

Register Erkend Scheidingsadviseur(RES)

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
07.12.2023
Voorkom discussie over een bonusregeling

Wanneer werkgever en werknemer een bonusregeling zijn overeengekomen, is de werkgever bij de uitkering van een bonus gehouden aan het beginsel van goed werkgeverschap. Dit houdt in dat de werkgever niet zomaar kan besluiten om geen bonus uit te keren aan een bepaalde werknemer. Onlangs heeft de rechtbank Limburg getoetst of de beslissing van werkgever om aan een werknemer die arbeidsongeschikt is geraakt geen bonus uit te keren in overeenstemming is met het beginsel van goed werkgeverschap. In deze blog wordt deze uitspraak verder toegelicht.

Nieuws
01.12.2023
Niet voorzien in de financieringsbehoefte bij aanvang van onderneming levert een risico op voor bestuurdersaansprakelijkheid bij faillissement

Recent hebben wij met succes bestuurders bijgestaan in een bestuurdersaansprakelijkheidsprocedure die was ingesteld door de curator. Alle vorderingen van de curator zijn afgewezen. De curator had alle denkbare gronden voor bestuurdersaansprakelijkheid aangevoerd. Eén van die gronden was bijzonder en die willen wij in deze bijdrage uitlichten: het bij aanvang van de onderneming niet kunnen voldoen aan de financieringsbehoefte van de onderneming.

Nieuws
16.11.203
Inloopdag Familierecht Zwolle 23 november 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.