Event
12.10.2021
Geschreven door:

Zwolse Lotte van Beek gesponsord door Arslan & partners

Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs.

Datum
6 april 2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
Digitaal
Direct aanmelden

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen. Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreken enorm tot de verbeelding. Het trackrecord van Lotte van Beek bestaat uit meerdere Olympisch medailles en kampioenschappen op EK en WK. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten.

Als lid van de selectie van Gewest Friesland zijn er prima faciliteiten, wel ontbreekt de steun van NOC-NSF en een commercieel team. Voor extra trainingsimpulsen is dit een enorme uitdaging. Hoogtestages financiert Lotte nu zelf, want ze gaat voor niets minder dan goud op de 1.500 meter in Beijing. Voor vervoer wordt nog een sponsor gezocht, maar de door Richard Schoemaker van wijZE en Toine Dinkelberg van Snakeware uit Sneek gestarte werving werpt inmiddels zijn vruchten af met mooie sponsor partners, zoals Arslan & partners advocaten uit Zwolle.

Arslan & partners advocaten zilver sponsor van Lotte van Beek

Een belangrijke bijdrage komt van Arslan & partners advocaten. Zij levert juridische expertise voor ondernemers. Ali Arslan: “Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren ondernemers in elke fase van hun ondernemersleven. Ook de advocatuur is een vorm van topsport. Het doorzettingsvermogen van Lotte spreekt mij enorm aan en ik ondersteun haar Olympische campagne dan ook graag. Ook wij gaan als advocaten voor het hoogste resultaat en de beste oplossing, dus dit is een prima match”.

Het sponsorbedrag is niet bekend gemaakt, maar Arslan & partners advocaten stelt Lotte van Beek in staat om haar trainingsprogramma de benodigde impulsen te geven op haar Road to Beijing. Inmiddels is de eerste wedstrijd van het seizoen voorbij en wordt er getraind in Inzell.

Mensen of bedrijven die Lotte willen steunen kunnen meer informatie vinden op www.lottevanbeek.nl. Als lid van de club van 100 krijgt men updates van Lotte.

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl. Voor andere informatie kunt u contact opnemen met Toine Dinkelberg, via 06 53 16 31 25.

Lotte van Beek heeft de volgende grote prijzen gewonnen:

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
21.03.2023
Een wettelijke grondslag voor het WHOA-beleid van het UWV ontbreekt

Het UWV stopt de subsidierelatie met een onderneming als deze een NOW-schuld meeneemt in een WHOA-akkoord. Volgens het UWV is het daarna niet meer mogelijk om alsnog een vaststellingsaanvraag in te dienen over de betreffende NOW-tranche. Dat beleid kan niet geoorloofd worden volgens de rechtbank van Amsterdam.

Nieuws
13.03.2023
Robin-Jan de Nerée tot Babberich blikt terug op samenwerking met Ali Arslan

“Een advocaat is er niet alleen om problemen op te lossen, maar juist ook om nieuwe kansen te ontwikkelen”

Blog
17.03.2023
De directeur-grootaandeelhouder (DGA) wordt verweten dat hij als aandeelhouder onrechtmatig heeft gehandeld door de aandelen aan een katvanger te verkopen.

In Nederland geldt het uitgangspunt dat een vennootschap zelf verantwoordelijk als aansprakelijk is voor haar verplichtingen en schulden. Voor de aansprakelijkheid van de bestuurders geldt er een hoge drempel. De gedachte daarvan is dat bestuurders de ruimte moeten hebben om in het belang van de onderneming beslissingen kan nemen waaraan risico’s zijn verbonden, zonder te hoeven vrezen voor aansprakelijkheid. Ondernemen is immers risico nemen en bestuurders moeten vrij kunnen handelen en niet terughoudend optreden omdat zij bang zijn dat ze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Die hoge aansprakelijkheidsdrempel voor bestuurders geldt niet als een DGA als aandeelhouder aansprakelijk wordt gesteld.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.