Event
12.10.2021
Geschreven door:

Zwolse Lotte van Beek gesponsord door Arslan & partners

Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs.

Datum
6 april 2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
Digitaal
Direct aanmelden

Begin 2020 moest Lotte van Beek het schaatsseizoen beëindigen vanwege longproblemen. Opgeven is echter geen optie voor topsporter Van Beek en inmiddels werkt ze alweer toe naar haar derde Olympische Spelen. Het doorzettingsvermogen van Lotte om na haar tegenslagen alsnog voor goud te gaan in Beijing en wederom een Olympische campagne te starten, spreken enorm tot de verbeelding. Het trackrecord van Lotte van Beek bestaat uit meerdere Olympisch medailles en kampioenschappen op EK en WK. Dat ze ondanks haar astma en terugslag er nu toch weer voor gaat, kenmerkt de echte ‘die hard’ talenten.

Als lid van de selectie van Gewest Friesland zijn er prima faciliteiten, wel ontbreekt de steun van NOC-NSF en een commercieel team. Voor extra trainingsimpulsen is dit een enorme uitdaging. Hoogtestages financiert Lotte nu zelf, want ze gaat voor niets minder dan goud op de 1.500 meter in Beijing. Voor vervoer wordt nog een sponsor gezocht, maar de door Richard Schoemaker van wijZE en Toine Dinkelberg van Snakeware uit Sneek gestarte werving werpt inmiddels zijn vruchten af met mooie sponsor partners, zoals Arslan & partners advocaten uit Zwolle.

Arslan & partners advocaten zilver sponsor van Lotte van Beek

Een belangrijke bijdrage komt van Arslan & partners advocaten. Zij levert juridische expertise voor ondernemers. Ali Arslan: “Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren ondernemers in elke fase van hun ondernemersleven. Ook de advocatuur is een vorm van topsport. Het doorzettingsvermogen van Lotte spreekt mij enorm aan en ik ondersteun haar Olympische campagne dan ook graag. Ook wij gaan als advocaten voor het hoogste resultaat en de beste oplossing, dus dit is een prima match”.

Het sponsorbedrag is niet bekend gemaakt, maar Arslan & partners advocaten stelt Lotte van Beek in staat om haar trainingsprogramma de benodigde impulsen te geven op haar Road to Beijing. Inmiddels is de eerste wedstrijd van het seizoen voorbij en wordt er getraind in Inzell.

Mensen of bedrijven die Lotte willen steunen kunnen meer informatie vinden op www.lottevanbeek.nl. Als lid van de club van 100 krijgt men updates van Lotte.

Meer informatie over de Olympische droom van Lotte van Beek is te vinden op www.lottevanbeek.nl. Voor andere informatie kunt u contact opnemen met Toine Dinkelberg, via 06 53 16 31 25.

Lotte van Beek heeft de volgende grote prijzen gewonnen:

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Nieuws
06.05.2022
DELOS Bouwgroep breidt uit door overname Aluvo en de Bouwgroep

Een team van advocaten van Arslan & partners advocaten heeft DELOS Bouwgroep geadviseerd en begeleid gedurende het gehele overnametraject. DELOS Bouwgroep bestaat uit Hegeman Bouw & Infra en Delos Ontwikkeling en heeft Aluvo en de Bouwgroep overgenomen.

Nieuws
05.05.2022
Belangrijke wijzigingen voor huidige en toekomstige arbeidsovereenkomsten

De Tweede Kamer heeft in april 2022 ingestemd met het wetsvoorstel Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Het wetsvoorstel moet op 1 augustus 2022 in werking treden. Deze wetswijzigingen kunnen ook voor u directe gevolgen hebben. De wet heeft namelijk na invoering onmiddellijke werking en kent geen overgangsrecht voor arbeidsovereenkomsten die voor 1 augustus 2022 zijn aangegaan. De nieuwe regels gelden dus ook voor bestaande arbeidsovereenkomsten.

Blog
20.01.2022
Schade bij beroepsfouten accountant

In oktober 2021 moest de rechtbank Den Haag oordelen over de vraag of beroepsfouten van een accountant leiden tot schade bij banken. En vervolgens over de vraag of en in hoeverre de schade door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar moet worden vergoed. De beroepsfouten van de accountant betroffen een zeer ernstig tekortschieten in zijn controlewerkzaamheden, met als gevolg grove fouten in de jaarrekeningen.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.