Expertises

Arbeids­overeenkomst

Een nieuwe baan is altijd goed nieuws. Waarschijnlijk heb je nu een schriftelijke arbeidsovereenkomst van je nieuwe werkgever gekregen. Maar voor je je handtekening zet, is het belangrijk om te weten waar je precies voor tekent. Want een goed salaris en veel vakantiedagen zijn natuurlijk belangrijk, maar er kunnen in een arbeidsovereenkomst ook afspraken staan die in de toekomst verstrekkende gevolgen kunnen hebben.

Zo kunnen naast afspraken over bijvoorbeeld de inhoud van de functie, het salaris en de arbeidstijden in de arbeidsovereenkomst ook afspraken worden gemaakt over de situatie ná het dienstverband. Bijvoorbeeld in de vorm van een concurrentiebeding of een studiekostenbeding. Bij indiensttreding lijken deze bedingen niet zo heel relevant, maar je zal niet de eerste zijn die zich pas te laat realiseert dat je verdere carrière wordt geblokkeerd door een concurrentiebeding. Onze experts nemen je overeenkomst dan ook graag met je door, zo kan je die handtekening met een gerust hart zetten.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.