Expertises

Beëindiging samenleving

Vaak wordt gedacht dat het beëindigen van een samenwoning eenvoudiger is dan een echtscheiding, omdat er in principe geen rechter aan te pas hoeft te komen. Maar in de praktijk blijkt steeds opnieuw dat er ook bij de beëindiging van samenwonen heel veel zaken geregeld moeten worden. En dat in een moeilijke en emotionele periode. Of er nu wel of geen samenlevingscontract is, in de meeste gevallen zal je ex-partner afspraken moeten maken.

Wie blijft er bijvoorbeeld in de gezamenlijke woning? Hoe worden de bezittingen verdeeld? Als er kinderen zijn, moet er een ouderschapsplan worden opgesteld en er moet worden berekend of één van de partners kinderalimentatie moet betalen. Weten waar je recht op hebt, is een goed startpunt voor goede afspraken met je ex-partner. Wij kunnen je daarbij helpen, ook wanneer er nog geen rechtszaken lopen. Aarzel dus niet en bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.