Expertises

Erfenis na of tijdens echtscheiding

Een nalatenschap verdelen kan lastig zijn. De erfgenamen zijn het soms niet met elkaar eens over hoe een nalatenschap verdeeld moet worden. Zo wordt een verdrietige situatie vaak nog moeilijker en is het lastig afspraken te maken door ruzie, of het verbreken van het contact.

Als je hiermee te maken krijgt, is het verstandig om op tijd juridische hulp in te schakelen. Vaak lukt het dan om er in onderling overleg met de overige erfgenamen uit te komen. Mocht dit niet lukken, dan is een procedure bij de rechtbank vaak de enige mogelijkheid. Hoe dan ook, wij hebben de juridische kennis in huis om je bij te staan in deze vaak moeilijke tijden.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.