Expertises

Fusie & Overname

Een succesvolle ondernemer ziet overal kansen om te groeien. Soms betekent dat het fuseren met of overnemen van een andere onderneming, bijvoorbeeld omdat deze zich op dezelfde markt begeeft en je graag het marktaandeel van de eigen onderneming wil vergroten. Er zijn verschillende mogelijkheden om hieraan vorm te geven. Bij een fusie worden de twee ondernemingen samengevoegd tot één bedrijf. Bij een overname wordt het ene bedrijf overgenomen door het andere bedrijf.

Overnames en fusies zijn ingewikkeld. Om een goede inschatting te kunnen maken van de kansen en risico’s, is goed juridisch advies noodzakelijk. Arslan & partners heeft de kennis en ervaring om tot een passend advies te komen, en om eventueel een due diligence-onderzoek uit te voeren. En als het uiteindelijk tot een overname of fusie komt, dan stellen wij de overeenkomsten op om dit proces in goede banen te leiden. Zo kan je met een gerust hart de kansen grijpen die je ziet.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jelle Damstra helpt je graag verder.