Expertises

Omgangs­regeling (Verdeling Zorg- en Opvoedingstaken)

Na een scheiding moeten afspraken worden gemaakt over de verdeling van de zorg- en opvoedingstaken van het kind of de kinderen. Het kind heeft recht op omgang met beide ouders. Een omgangsregeling waarbij de zorg en opvoeding van de kinderen voor de helft wordt gedeeld, noemen we co-ouderschap. Bij de vaststelling van de omgang staat het belang van het kind voorop.

Ouders zijn vrij in het maken van afspraken over de duur en frequentie van de omgang. Indien je als ouders geen overeenstemming kunt bereiken over een omgangsregeling, kan de rechtbank worden verzocht een omgangsregeling vast te stellen.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.