Expertises

Ondernemer en echtscheiding

Een scheiding is nooit eenvoudig, maar voor ondernemers zitten er vaak nog meer haken en ogen aan dan bij een doorsnee scheiding. Een scheiding kan zeer ingrijpende gevolgen hebben voor de onderneming. Financieel, maar ook wanneer je ex-echtgenoot actief betrokken is bij de onderneming.

Op financieel vlak speelt het resultaat van je onderneming (IB-onderneming of vennootschap) een rol bij de vaststelling van de hoogte van de alimentatie die je moet betalen. Ook kan het zo zijn dat de waarde van de onderneming bij de boedelscheiding moet worden verdeeld. Door de vele haken en ogen bij de echtscheiding van een ondernemer, is het heel nuttig om een ervaren echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.