Expertises

Reorganisatie

Een reorganisatie is een grote stap, die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Aan de ene kant omdat je hoopt dat het niet nodig zal zijn, aan de andere kant omdat je hart hebt voor je onderneming en voor je mensen. Maar voor een reorganisatie het noodzakelijke financiële effect oplevert, ben je vaak een paar maanden verder. Het is dus heel belangrijk om op tijd met een reorganisatietraject te beginnen.

Want voor je kunt reorganiseren, moet er veel gebeuren. Arbeidsovereenkomsten moeten op de juiste manier worden opgezegd. Dit proces kent veel regels, bijvoorbeeld voor het bepalen van de volgorde waarop werknemers moeten afvloeien. Ook zal je bij een reorganisatie te maken krijgen met vertrekregelingen. Een werkgever kan dit alles onmogelijk zonder deskundige juridische advisering.

Arslan & partners heeft veel ervaring met reorganisaties. Wij helpen je door dit complexe traject. We zijn daarbij adviseur en sparringspartner, maar eventueel ook procesadvocaat. Hoe vervelend het ook is: wacht niet te lang en neem gerust vrijblijvend contact op. Wij zijn er om te helpen.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.