Expertises

Testamentair executeur

Bij het opmaken van een testament kan een executeur benoemd worden. De executeur beheert de nalatenschap, betaalt (nalatenschaps)schulden en dient de belastingaangifte in. Een executeur kan ook meer bevoegdheden hebben en afwikkelingsbewindvoerder zijn. Dat betekent dat de executeur namens alle erfgenamen mag handelen en zo bijvoorbeeld de tot de nalatenschap behorende woning kan verkopen. De erfgenamen kunnen niet om een executeur heen. Maar als een executeur zijn werkzaamheden niet goed doet, dan kunnen de erfgenamen de rechtbank verzoeken de executeur te ontslaan.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.