Expertises

Voorlopige voorzieningen

Een echtscheidingsprocedure of een procedure ontbinding geregistreerd partnerschap kan een behoorlijke tijd duren. Het is soms fijn dat er al eerder voorlopige beslissingen worden genomen over de kinderen, de omgangsregeling, een voorlopige partner- en/of kinderalimentatie en het gebruik van de woning met de daarbij behorende inboedel. Dit zijn voorlopige voorzieningen.

Een verzoek tot voorlopige voorzieningen kan worden ingediend voorafgaand aan de echtscheidingsprocedure en tijdens de echtscheidingsprocedure. De voorzieningen gelden voor de duur van de procedure. Hoger beroep tegen een beslissing voorlopige voorzieningen is in principe niet mogelijk. Wel kan er bij een gewijzigde situatie om een verandering van de voorlopige voorziening worden verzocht.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.