Corry Beereboom

Juridisch Secretaresse / Faillissements­­medewerker

Corry zorgt voor juridische ondersteuning binnen de ondernemingsrecht- en faillissementspraktijk. Ze werkt al meer dan vijftien jaar nauw samen met Jelle Damstra, met wie ze een hecht team vormt.

Opleiding(en)
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Corry & Arslan

Bij Arslan & partners staan we voor samen, voor persoonlijke ontwikkeling en bovenal: voor
de ondernemer. Hier werken betekent voor mij dat ik kan samenwerken met specialisten
binnen een professionele en betrokken organisatie, waarin altijd wordt gestreefd naar het
beste resultaat voor de cliënt.

"Samen streven we naar het beste resultaat voor de cliënt."

Het zelfstandig kunnen werken ligt mij goed. Met de advocaten waar ik nauw mee
samenwerk, vormen we een hecht team. Ik word bij veel zaken betrokken en kan ik ook mijn
mening over geven. Zo is iedere dag steeds een nieuwe uitdaging.

Nevenactiviteiten

Geschreven door

Corry Beereboom

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

No items found.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Nieuws
06.05.2022
DELOS Bouwgroep breidt uit door overname Aluvo en de Bouwgroep

Een team van advocaten van Arslan & partners advocaten heeft DELOS Bouwgroep geadviseerd en begeleid gedurende het gehele overnametraject. DELOS Bouwgroep bestaat uit Hegeman Bouw & Infra en Delos Ontwikkeling en heeft Aluvo en de Bouwgroep overgenomen.

Nieuws
05.05.2022
Belangrijke wijzigingen voor huidige en toekomstige arbeidsovereenkomsten

De Tweede Kamer heeft in april 2022 ingestemd met het wetsvoorstel Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Het wetsvoorstel moet op 1 augustus 2022 in werking treden. Deze wetswijzigingen kunnen ook voor u directe gevolgen hebben. De wet heeft namelijk na invoering onmiddellijke werking en kent geen overgangsrecht voor arbeidsovereenkomsten die voor 1 augustus 2022 zijn aangegaan. De nieuwe regels gelden dus ook voor bestaande arbeidsovereenkomsten.

Blog
20.01.2022
Schade bij beroepsfouten accountant

In oktober 2021 moest de rechtbank Den Haag oordelen over de vraag of beroepsfouten van een accountant leiden tot schade bij banken. En vervolgens over de vraag of en in hoeverre de schade door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar moet worden vergoed. De beroepsfouten van de accountant betroffen een zeer ernstig tekortschieten in zijn controlewerkzaamheden, met als gevolg grove fouten in de jaarrekeningen.