Hanneke & Arbeidsrecht

Hanneke Hamelink

Hanneke is gespecialiseerd in arbeidsrecht en richt zich daarbij op de raakvlakken met het ondernemingsrecht. Ze wil altijd het beste resultaat behalen, of het nou het winnen van een procedure is, het bereiken van een mooie deal of het overtuigen met een goed verwoord standpunt.

Opleiding(en)
  • Nederlands en Notarieel Recht, Radboud Universiteit Nijmegen (2011)
  • Specialisatieopleiding, Grotius Academie Nijmegen (2018)

Hanneke & Arslan

Ik vind het belangrijk om te werken in een dynamische praktijk en zowel mijn hoofd als mijn hart te moeten én te mogen gebruiken. We werken op een mooi kantoor met fijne collega's, het is een plek waar vandaag altijd beter dan gisteren moet zijn.

"Vandaag moet altijd beter zijn dan gisteren"

Wat dit vak zo mooi maakt, is de diversiteit in mensen, culturen, omgangsvormen en werelden. Ik mag elke dag met verschillende mensen en onderwerpen meekijken en zie zo dat iedereen op zijn eigen unieke manier werkt en leeft.

Nevenactiviteiten
  • Vereniging van Jonge Arbeidsrecht Advocaten
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Geschreven door

Hanneke Hamelink

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

No items found.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
19.10.2021
Bestuurders­aansprakelijkheid: Hoge Raad komt bestuurder tegemoet

Een curator kan bestuurders van een failliete vennootschap onder omstandigheden aansprakelijk houden voor een tekort in de boedel. Daarvoor is nodig dat het bestuur haar taken kennelijk onbehoorlijk heeft vervuld én deze onbehoorlijke taakvervulling een belangrijke oorzaak van het faillissement is. In juli 2021 heeft de Hoge Raad een belangrijke uitspraak gedaan over de invulling van deze vereisten.

Nieuws
12.10.2021
Zwolse Lotte van Beek gesponsord door Arslan & partners

Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs.

Nieuws
05.10.2021
Nieuwsflits: corona en huurkorting

Hebben huurders (zoals horecaondernemers, kappers of sportscholen) recht op huurkorting van hun verhuurders omdat zij tijdens de coronacrisis verplicht werden om hun deuren te sluiten of onderworpen zijn geweest aan overheidsbeperkende maatregelen (zoals beperkte openingstijden, 1,5-meter afstand, maximaal aantal bezoekers etc.). En zo ja, hoe moet die huurkorting berekend worden?