Özgür & Ondernemingsrecht

Özgür Çolak

Özgür werkt bij Arslan & partners als advocaat binnen de sectie ondernemingsrecht, waarbij ze zich focust op het huur- en vastgoedrecht.

Opleiding(en)
  • Onderneming en Recht, Radboud Universiteit Nijmegen (2012)
  • Leergang Contractenrecht, Academie voor de Rechtspraktijk (2018/2019)
  • Specialisatieopleiding Huurrecht, Vereniging van Huurrecht Advocaten (2019/2020)

Özgür & Arslan

Arslan & partners is een plek waar ik mij in alle vrijheid kan ontwikkelen, en deze ontwikkeling in het voordeel van mijn cliënten kan inzetten. Als advocaat ben ik niet alleen bezig met procederen, maar veel vaker met het adviseren en het opstellen van contracten. Ik vind het prettig om met mijn cliënten over allerlei onderwerpen te sparren. En daar waar onderwerpen mijn specialisatie te buiten gaan, schakel ik mijn collega's of mijn netwerk in.

"Hier kan ik me in vrijheid ontwikkelen, en deze ontwikkeling voor mijn cliënten inzetten."

Het mooiste aan mijn vak vind ik de persoonlijke interactie met mijn cliënten. Ik behandel uiteenlopende zaken en geniet vooral van de combinatie van mijn werkzaamheden: adviseren, contracteren, procederen en, misschien wel de belangrijkste, verbinden.

Nevenactiviteiten
  • Vereniging van Huurrecht Advocaten
  • Raad van Toezicht (Stichting Zwembad Meppel)
  • Young Professionals Zwolle

Geschreven door

Özgür Çolak

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
19.10.2021
Bestuurders­aansprakelijkheid: Hoge Raad komt bestuurder tegemoet

Een curator kan bestuurders van een failliete vennootschap onder omstandigheden aansprakelijk houden voor een tekort in de boedel. Daarvoor is nodig dat het bestuur haar taken kennelijk onbehoorlijk heeft vervuld én deze onbehoorlijke taakvervulling een belangrijke oorzaak van het faillissement is. In juli 2021 heeft de Hoge Raad een belangrijke uitspraak gedaan over de invulling van deze vereisten.

Nieuws
12.10.2021
Zwolse Lotte van Beek gesponsord door Arslan & partners

Lotte van Beek, Zwolse schaatsster met meerdere Olympische medailles, traint hard voor haar Olympische droom: goud op de 1500 meter op de Olympische Spelen van Beijing in 2022. Het trainingsprogramma is in volle gang en na een hoogtestage in Italië staat Van Beek weer op het ijs.

Nieuws
05.10.2021
Nieuwsflits: corona en huurkorting

Hebben huurders (zoals horecaondernemers, kappers of sportscholen) recht op huurkorting van hun verhuurders omdat zij tijdens de coronacrisis verplicht werden om hun deuren te sluiten of onderworpen zijn geweest aan overheidsbeperkende maatregelen (zoals beperkte openingstijden, 1,5-meter afstand, maximaal aantal bezoekers etc.). En zo ja, hoe moet die huurkorting berekend worden?