Özgür Çolak

Ondernemings­recht

Özgür werkt bij Arslan & partners als advocaat binnen de sectie ondernemingsrecht, waarbij ze zich focust op het huur- en vastgoedrecht. In 2020 heeft zij de VHA Specialisatieopleiding Huurrecht afgerond en sindsdien is ze lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Uitgelichte zaken

No items found.
No items found.

Referenties

No items found.
No items found.
Opleiding(en)
  • Onderneming en Recht, Radboud Universiteit Nijmegen (2012)
  • Leergang Contractenrecht, Academie voor de Rechtspraktijk (2018/2019)
  • Specialisatieopleiding Huurrecht, Vereniging van Huurrecht Advocaten (2019/2020)
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Özgür & Arslan

Arslan & partners is een plek waar ik mij in alle vrijheid kan ontwikkelen, en deze ontwikkeling in het voordeel van mijn cliënten kan inzetten. Als advocaat ben ik niet alleen bezig met procederen, maar veel vaker met het adviseren en het opstellen van contracten. Ik vind het prettig om met mijn cliënten over allerlei onderwerpen te sparren. En daar waar onderwerpen mijn specialisatie te buiten gaan, schakel ik mijn collega's of mijn netwerk in.

"Hier kan ik mij in vrijheid ontwikkelen, en deze ontwikkeling voor mijn cliënten inzetten."

Ik behandel uiteenlopende zaken en geniet vooral van de combinatie van werkzaamheden: adviseren, contracteren, procederen en, misschien wel de belangrijkste, verbinden.

  • Huurrecht
Nevenactiviteiten
  • Vereniging van Huurrecht Advocaten
  • Raad van Toezicht (Stichting Zwembad Meppel)
  • Raad van bestuur Regio Zwolle Congres
  • Young Professionals Zwolle

Geschreven door

Özgür Çolak

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
08.09.2023
Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie treedt op 15 november 2023 in werking

Tot nu toe is het enige vereiste voor een turboliquidatie dat de vennootschap geen bezittingen meer heeft. Na een aandeelhoudersbesluit kan de vennootschap eenvoudig worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en houdt zij op te bestaan. Dat gaat veranderen met de invoering van de Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie (TWTT).

Nieuws
07.09.2023
Inloopdag Familierecht Zwolle 21 september 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je een goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Blog
31.08.2023
Studiekosten: wat is de situatie na 1 augustus 2022?

Sinds 1 augustus 2022 zijn, met de wijziging van artikel 7:611a BW, de regels voor afspraken tussen werknemer en werkgever over studiekosten, strenger geworden. Het was en is nog steeds mogelijk dat werkgever en werknemer afspraken maken over studiekosten. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de werknemer die een kostbare opleiding heeft voltooid, ontslag neemt en de werkgever achterlaat met kosten voor een opleiding.