Event
17.08.2021
Geschreven door:

Arslan & partners advocaten 'gouden sponsor' WHC

Dennie Mulder (Businessclub WHC) en Ali Arslan (Arslan & partners advocaten) ondertekenen de driejarige ’gouden’ overeenkomst.

Datum
6 april 2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
Digitaal
Direct aanmelden

Ali Arslan, oprichter en naamgever van Arslan & partners advocaten, heeft kortgeleden een driejarige ’gouden’ sponsorovereenkomst getekend met WHC. ”Ik vind het belangrijk dat we als advocatenkantoor binding hebben met de regio. We steunen inmiddels verschillende verenigingen en stichtingen in Zwolle en in de omliggende plaatsen. In het verleden hebben we WHC ook gesponsord. Door omstandigheden is dat een aantal jaren geleden beëindigd. Toen Dennie Mulder en Jan van Ommen me namens de Businessclub van WHC benaderden om weer als sponsor in te stappen heb ik dat met plezier gedaan. De rust is terug in de voetbalclub en ik hoop dat WHC er in slaagt om weer terug te keren in de top van het amateurvoetbal,” zegt Ali Arslan.

De specialisaties van de verschillende advocaten bij Arslan & partners zijn zéér divers. Zelf heeft Ali Arslan een jarenlange ervaring in het ondernemingsrecht. Hij was ondernemer en is dat in feite nog steeds. Zijn kennis en ervaring is dan ook breder dan juridisch theoretisch: hij kent het ondernemerschap van binnenuit. Ali Arslan is gespecialiseerd in financiering & herstructurering en fusies & overnames.

Ali & Arslan

”Ik durf wel te zeggen dat ik met Arslan & partners nooit een klassiek advocatenkantoor voor ogen heb gehad. We zijn dat waarschijnlijk ook niet. Ik heb weinig met klassieke opvattingen in de advocatuur zoals de wetten van hiërarchie of anciënniteit. Ik kan net zoveel van mijn stagiaire leren als hij of zij van mij. Hier zijn we open en rechtdoorzee. Ik hoor vaak terug dat wij in dat opzicht ongewoon gewoon zijn. We hebben een relatief jong team en alles bij ons is teamwork,” zegt Ali Arslan.

Hij vervolgt: ”Voor je aan een proces begint, moet je weten welke kant je op gaat. Als je gaat lopen zonder plan kom je bij iedere kruising weer voor een lastige keuze te slaan. Met ons werken gaat op basis van vertrouwen. Wij gaan tot het uiterste, voor het beste resultaat. Uiteindelijk draait het er gewoon om de ondernemer te helpen, zo goed als we kunnen, want dat is waar we het beste in zijn. Daarom is ons motto ook: expertise bij ondernemerschap.”

Contact

Ali Arslan zegt dat Arslan & partners juridische expertise leveren voor mens & zaak. ”Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. We kennen de regio én elkaar door en door. Onze advocaten versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.”

Heb je een juridische vraag en ben je benieuwd wat Arslan & partners advocaten voor je kunnen betekenen? Bel dan, of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan: 038 460 0111; of per mail: info@arslanenpartners.nl

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
08.09.2022
Aandeelhoudersgeschil? Let op de exclusieve bevoegdheid van de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam

De Ondernemingskamer is een bijzondere kamer van het hof Amsterdam die bevoegd is tot het behandelen en beslissen van procedures bij geschillen in de Nederlandse vennootschappen. Het bijzondere van de Ondernemingskamer is dat het zich richt op verschillende aspecten van het ondernemingsrecht. In de Ondernemingskamer zitten naast 3 rechters ook 2 deskundigen, vaak accountants of economen, uit de praktijk met specialistische kennis. De Ondernemingskamer is in een aantal soort zaken exclusief bevoegd in eerste aanleg, zoals de enquêteprocedure en de jaarrekeningprocedure. Daarnaast is de Ondernemingskamer ook in hoger beroep van een vonnis van een rechtbank in een geschillenregeling exclusief bevoegd. De onderstaande casus die ik bespreek gaat over deze laatste bevoegdheid.

Nieuws
06.05.2022
DELOS Bouwgroep breidt uit door overname Aluvo en de Bouwgroep

Een team van advocaten van Arslan & partners advocaten heeft DELOS Bouwgroep geadviseerd en begeleid gedurende het gehele overnametraject. DELOS Bouwgroep bestaat uit Hegeman Bouw & Infra en Delos Ontwikkeling en heeft Aluvo en de Bouwgroep overgenomen.

Nieuws
05.05.2022
Belangrijke wijzigingen voor huidige en toekomstige arbeidsovereenkomsten

De Tweede Kamer heeft in april 2022 ingestemd met het wetsvoorstel Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden. Het wetsvoorstel moet op 1 augustus 2022 in werking treden. Deze wetswijzigingen kunnen ook voor u directe gevolgen hebben. De wet heeft namelijk na invoering onmiddellijke werking en kent geen overgangsrecht voor arbeidsovereenkomsten die voor 1 augustus 2022 zijn aangegaan. De nieuwe regels gelden dus ook voor bestaande arbeidsovereenkomsten.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.