Werken bij Arslan
& partners

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en het persoonlijke leven van een ondernemer met elkaar verweven zijn.

Onze kantoorcultuur

Bij Arslan staan we voor samen, voor persoonlijke ontwikkeling en bovenal: voor de ondernemer.
Samen op zoek naar de beste oplossingen
Werken bij Arslan & partners betekent samenwerken met specialisten binnen een professionele en betrokken organisatie, waarin altijd wordt gestreefd naar het beste resultaat voor de cliënt. We werken in een mooi team van mensen, waarbij de deur altijd voor elkaar open staat, of dat nu is voor een gezellig kletspraatje of juridisch dilemma.
Ontwikkeling voor mens & advocaat
Je krijgt alle ruimte om aan de slag te gaan met thema’s die jij interessant vindt. Dit kan door het schrijven van publicaties of het volgen én geven van opleidingen of cursussen. En ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Samen met jou kijken we graag op welke manier jij jezelf, jouw vak en je vaardigheden als professional verder wilt ontwikkelen. 
Alles voor de ondernemer
Wij richten ons met name op ondernemers, zowel in alle fasen van de onderneming als bij persoonlijke kwesties. We begrijpen de ondernemer en weten wat we moeten doen om de ondersteuning te kunnen bieden die hij of zij nodig heeft.

Jouw toekomstige collega's

En dit zijn de mensen met wie jij straks misschien wel gaat werken om tot de beste oplossing voor de mens en de ondernemer te komen. Maak nu kennis.

Openstaande vacatures

Op dit moment zoeken we nieuwe mensen voor de volgende functies.

Staat jouw droomvacature er niet tussen?

Laat ons dan weten waarom jij denkt dat jij onze nieuwe collega moet worden. Onze (digitale) deur staat altijd open voor open sollicitaties.
Stuur een open sollicitatie