Ali & Ondernemingsrecht

Ali Arslan

Ali Arslan is oprichter en naamgever van Arslan & partners. Hij heeft jarenlange ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Hij was ondernemer en is dat in feite nog steeds. Zijn kennis en ervaring is dan ook breder dan juridisch theoretisch: hij kent het ondernemerschap van binnenuit. Ali is gespecialiseerd in financiering & herstructurering en fusies & overnames.

Scroll
Specialisme
Opleiding(en)
  • Nederlands Recht, Vrije Universiteit Amsterdam (1998)

Ali & Arslan

Ik durf wel te zeggen dat ik met Arslan & partners nooit een klassiek advocatenkantoor voor ogen heb gehad. We zijn dat waarschijnlijk ook niet. Ik heb weinig met klassieke opvattingen in de advocatuur zoals de wetten van hiërarchie of anciënniteit. Ik kan net zoveel van mijn stagiaire leren als hij of zij van mij. Hier zijn we open en rechtdoorzee. Ik hoor vaak terug dat wij in dat opzicht ongewoon gewoon zijn. We hebben een relatief jong team en alles bij ons is teamwork. 

"Wij zijn geen klassiek advocatenkantoor"

Voor je aan een proces begint, moet je weten welke kant je op gaat. Als je gaat lopen zonder plan kom je bij iedere kruising weer voor een lastige keuze te staan. Met ons werken gaat op basis van vertrouwen. Wij gaan tot het uiterste, voor het beste resultaat. Uiteindelijk draait het er gewoon om de ondernemer te helpen, zo goed als we kunnen, want dat is waar we het beste in zijn.

Nevenactiviteiten

Geschreven door

Ali Arslan

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
WHOA: Wet homologatie onderhands akkoord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Nieuws
18.12.2020
Nieuw: Wet Franchise

“Breng uw franchisecontract, documenten en processen zo snel mogelijk in lijn met de Wet Franchise.” Vanaf 1 januari 2021 geldt de ‘Wet Franchise’. In deze wet zijn de rechten en verplichtingen van de franchisegever en franchisenemer opgenomen.

Blog
16.02.2021
Kan ik de kosten van mijn echtscheidings­­advocaat of mediator fiscaal aftrekken?

Een echtscheiding kan een kostbaar financieel plaatje zijn. Hoe kan ik die kosten verminderen? Vaak wordt er niet aan gedacht in de scheidingspraktijk. Maar sommige kosten die u maakt bij een scheiding kunt u fiscaal aftrekken in uw aangifte voor de belasting. Hierdoor betaalt u mogelijk minder Belasting. En dat betekent dan dat de gemaakte kosten eigenlijk lager worden, omdat u een deel van de kosten van de Belastingdienst terugkrijgt.

Blog
23.04.2021
Werkgevers opgelet: jonge ouders krijgen weer meer rechten

Sinds 2019 krijgen de partners van jonge moeders niet langer twee, maar vijf vrije dagen na de geboorte van hun kind (het zogenaamde ‘Partnerschapsverlof’).