Waarom Arslan

Arslan is er voor mens & zaak

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke situatie met elkaar verweven zijn.

ARSLAN & Partners
‘Uiteindelijk gaat alles op basis van vertrouwen. Zo behaal je samen het beste resultaat.’
Arslan & partners

Wij zijn Arslan & partners advocaten

Wij zijn het kantoor dat werkt vanuit ondernemersperspectief. Vindingrijk en vastberaden. Of je nou eigenaar of directeur bent: in elke fase van je onderneming doen zich nieuwe situaties, kansen en risico’s voor, die in sommige gevallen ook nog eens invloed hebben op je persoonlijke leven. 

Dan zijn wij er om met je mee te denken. Hoe dan ook. Wanneer dan ook. Voor mens & zaak.

ARSLAN & PARTNERS

Onze manier

We zijn er om de ondernemer in iedere fase van het ondernemerschap te helpen. Eerlijk en oprecht, omdat we weten dat dat het beste werkt. Met ons werken gaat op basis van vertrouwen. Wij gaan tot het uiterste, voor het beste resultaat.

Cultuur

Bij Arslan staan we voor samen, voor persoonlijke ontwikkeling en bovenal: voor de ondernemer.

Teamwork

Onze advocaten hebben allemaal hun eigen expertises en ervaring, waardoor we jou als ondernemer bij elk aspect en in iedere fase van het ondernemerschap kunnen helpen, zowel zakelijk als in je persoonlijke leven.

ARSLAN & PARTNERS
‘Het mooiste is eigenlijk dat we advocaten zijn, maar altijd denken als een ondernemer.’

Johan & Miranda van Marle

Eigenaren

Özgür Çolak

Advocaat Ondernemingsrecht
1
0
Uitgekookt

We hebben echt het gevoel dat Arslan voor ons door het vuur gaat

Johan van Marle nam als 23-jarige de groentewinkel van zijn ouders over. Nu, twintig jaar later, staat hij samen met zijn vrouw Miranda aan het hoofd van Uitgekookt en verzorgen ze met hulp van meer dan driehonderd personeelsleden verse maaltijden door heel Nederland. En in die jaren is er ook een hele mooi samenwerking tussen Uitgekookt en Arslan & partners ontstaan.

Dutch Nutrition

Onderneming

Ali Arslan

Advocaat
2
0
Dutch Nutrition bij de overname door FrieslandCampina

BBN en Arslan & partners begeleiden Dutch Nutrition bij de overname door Friesland­Campina

BBN heeft samen met Arslan & partners de onderneming Dutch Nutrition geadviseerd bij de overname door FrieslandCampina. Dutch Nutrition is een onderneming die actief is in het mengen, verpakken en verkoop van gespecialiseerde baby- en kindervoedingsproducten. Met deze overname is het nu onderdeel geworden van FrieslandCampina Specialised Nutrition, waar ook de grote kindervoedingsmerken zitten.