Uitgekookt

"We hebben echt het gevoel dat Arslan voor ons door het vuur gaat"

Johan van Marle nam als 23-jarige de groentewinkel van zijn ouders over. Nu, twintig jaar later, staat hij samen met zijn vrouw Miranda aan het hoofd van Uitgekookt en verzorgen ze met hulp van meer dan driehonderd personeelsleden verse maaltijden door heel Nederland. En in die jaren is er ook een hele mooi samenwerking tussen Uitgekookt en Arslan & partners ontstaan.

“Als ik Arslan & partners in één woord zou moeten omschrijven dan is dat betrokken", vindt Miranda. Johan is het daar mee eens: "Je hebt het gevoel dat ze voor je door het vuur gaan. Dat voel je aan alles. Als er iets aan de hand is en ik bel met een noodgeval, zal ik ook nooit een voicemail krijgen. Het contact is laagdrempelig en medewerkers durven hun kwetsbare kant te laten zien, dat vind ik heel prettig. Eerlijk zijn als je het niet direct weet, maar daarna ook wel enorm aan de slag gaan om het tot op de bodem uit te zoeken." 

Voor onze advocaat Özgür Çolak is dat ook precies de kern van deze samenwerking, en van de manier van werken in het algemeen. Ze is de vaste advocaat van Johan en Miranda: “Wat je nodig hebt is betrokkenheid over en weer. Je hebt twee partijen nodig om succesvol te zijn. Bij Arslan & partners zijn we oplossingsgericht, maar daarvoor heb ik wel de input van de ondernemer nodig. Het is een constante wisselwerking tussen cliënt en advocaat. We werken efficiënt, creatief en altijd samen.

Toch kleeft er soms nog een negatief gevoel aan het werken met een advocaat. Dat vindt Johan zelf ook. "Je wil eigenlijk geen advocaat nodig hebben. Door de groei die we de laatste jaren mee hebben mogen maken, loop je tegen nieuwe zaken aan. Dan is het waardevol om met een partij als Arslan & partners te werken. In het verleden schakelde ik sporadisch een advocaat in, maar dan was er vaak al iets aan de hand. Nu kijken we veel meer vooruit en als er dan zaken spelen, is het fijn dat je een advocaat als Özgur hebt die op de hoogte is van het reilen en zeilen van het bedrijf. Miranda is het daar mee eens: "Deze samenwerking is juist heel prettig omdat we veel sparren en ideeën spiegelen. Het geeft ons de zekerheid om bepaalde beslissingen te durven nemen." 

"Voor ons is dat ook heel prettig werken", vindt Özgür. “Door onze betrokkenheid kennen we de ondernemer door en door, we kennen de activiteiten van het bedrijf en we weten wat de plannen zijn. Daardoor kunnen we veel zaken al vooraf heel goed juridisch regelen. Zo werken we het liefst. Samen."

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.