Monique van Doorn

Juridisch Secretaresse

Monique is de spil tussen de advocaten en de cliënten, een verbindende rol die haar door haar persoonlijkheid en jarenlange ervaring goed past. Binnen het secretariaat voert Monique specialistische en juridisch inhoudelijke werkzaamheden uit of bereidt ze die werkzaamheden voor.

Uitgelichte zaken

No items found.
No items found.

Referenties

No items found.
No items found.
Specialisme
No items found.
Opleiding(en)
  • Legal Assistant Advocatuur, Hogeschool Hanzesteden Deventer | CASTA Juridische Opleidingen
  • Directiesecretaresse / Managementassistent
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Monique & Arslan

Bij Arslan & partners doen we niet ingewikkeld over de advocatuur en staan we vooral dicht bij onze cliënten.
In mijn werk probeer ik de schakel te zijn tussen de drukke advocaat en de cliënt, voor wie een juridisch vraagstuk geen dagelijkse gang van zaken is.
Ik krijg er veel energie van om als een spin in het web het overzicht te bewaren en alles gestroomlijnd te laten verlopen.

"Ik krijg er veel energie van om als een spin in het web te zijn."

Achter iedere zaak zit een verhaal. Ik vind het mooi dat ik in de afgelopen 23 jaar veel boeiende verhalen heb kunnen meemaken. In de samenwerking met verschillende advocaten heb ik volop kennis opgedaan van uiteenlopende rechtsgebieden en specialisaties. Dankzij de HBO-opleiding Legal Assistant Advocatuur heb ik mijn juridische kennis en managementvaardigheden verder kunnen ontwikkelen.
Ik denk dat mijn werkwijze, en die van ons kantoor, zich kenmerkt door betrokkenheid en bevlogenheid. De grote mate van vertrouwen, vrijheid en zelfstandigheid die ik krijg in mijn functie hier, vind ik heel prettig.

Nevenactiviteiten

Geschreven door

Monique van Doorn

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

No items found.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
08.09.2023
Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie treedt op 15 november 2023 in werking

Tot nu toe is het enige vereiste voor een turboliquidatie dat de vennootschap geen bezittingen meer heeft. Na een aandeelhoudersbesluit kan de vennootschap eenvoudig worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en houdt zij op te bestaan. Dat gaat veranderen met de invoering van de Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie (TWTT).

Nieuws
07.09.2023
Inloopdag Familierecht Zwolle 21 september 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je een goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Blog
31.08.2023
Studiekosten: wat is de situatie na 1 augustus 2022?

Sinds 1 augustus 2022 zijn, met de wijziging van artikel 7:611a BW, de regels voor afspraken tussen werknemer en werkgever over studiekosten, strenger geworden. Het was en is nog steeds mogelijk dat werkgever en werknemer afspraken maken over studiekosten. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de werknemer die een kostbare opleiding heeft voltooid, ontslag neemt en de werkgever achterlaat met kosten voor een opleiding.