Colina & Familierecht

Colina Tjabringa

Colina is advocaat familierecht en mediator. En door de kruisbestuiving binnen ons kantoor, weet ze ook ondernemers bij te staan rondom zakelijke belangen in familie- en erfrechtkwesties. Colina is nuchter, secuur en heel toegewijd. Hierdoor verliest ze ook in emotionele situaties nooit de doelen, belangen en resultaten uit het oog.

Opleiding(en)
  • Rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen (1998)

Colina & Arslan

Hier werken betekent veel: mogelijkheden en vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid dragen. We werken in een mooi team van mensen, waarbij de deur altijd voor elkaar open staat, of dat nu is voor een grap of een juridisch dilemma. Daar groeien we van.

"Jezelf zijn en iets kunnen betekenen voor cliënten maakt me trots."

Het begint altijd met een gesprek. Door te luisteren naar het verhaal van de cliënt en daarop door te vragen, probeer ik te achterhalen wat een cliënt precies wil en waarom. Dat ik met veel verschillende mensen een tijdje op kan trekken en hen vanuit mijn professie kan helpen en ontzorgen in een vaak emotioneel zware periode in hun leven, vind ik bijzonder. Dat maakt mijn werk boeiend en geeft energie.

Nevenactiviteiten
  • Mediators federatie Nederland (MfN, voorheen: NMI)
  • Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA), zowel voor het onderdeel ondernemer als het onderdeel particulieren

Geschreven door

Colina Tjabringa

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
14.09.2021
Aansprakelijkheid vanwege ten onrechte gelegd beslag

Indien een schuldenaar een vordering niet voldoet, kan een schuldeiser beslag leggen. In dit artikel bespreek ik wat de gevolgen zijn indien een beslag ten onrechte is gelegd. Daarvoor ga ik eerst in op het verschil tussen een executoriaal en een conservatoir beslag.

Nieuws
17.08.2021
Arslan & partners advocaten 'gouden sponsor' WHC

Dennie Mulder (Businessclub WHC) en Ali Arslan (Arslan & partners advocaten) ondertekenen de driejarige ’gouden’ overeenkomst.

Nieuws
11.08.2021
Arslan & partners blijft langer betrokken bij PEC Zwolle

We zijn trots om te vertellen dat we onze overeenkomst met PEC Zwolle hebben opengebroken en met twee jaar hebben verlengd tot 2023. Op deze manier blijven we onderdeel van de businessclub, iets dat heel goed bevalt.