Event
11.08.2021
Geschreven door:

Arslan & partners blijft langer betrokken bij PEC Zwolle

We zijn trots om te vertellen dat we onze overeenkomst met PEC Zwolle hebben opengebroken en met twee jaar hebben verlengd tot 2023. Op deze manier blijven we onderdeel van de businessclub, iets dat heel goed bevalt.

Datum
20 april 2021
Tijd
09:00 - 18:00
Locatie
Op locatie
Direct aanmelden
Direct aanmelden

Ali Arslan over de nieuwe overeenkomst: "We lopen al geruime tijd mee en dat heeft altijd goed gevoeld. De club zit wat dat betreft echt in ons hart. De komende seizoenen zullen we met Arslan & partners rondom wedstrijden nóg beter zichtbaar zijn.”

Ook Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle, is blij met de verlenging: "Ali is een meer dan bekend gezicht in onze businessclub. Als advocatenkantoor is Arslan al jarenlang aan ons verbonden en verzorgen zij voor ons ook juridische ondersteuning als dat nodig is. Als club zijn we blij dat onze samenwerking van beide kanten als zeer positief wordt ervaren en dat we Ali nog langer in onze businessclub mogen blijven begroeten.”

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Nieuws
28.03.2024
Vraag aan Hoge Raad over de verplichting tot nieuwe financiering in WHOA

Kan een bank worden verplicht om nieuwe financiering onder gewijzigde voorwaarden te verstrekken, terwijl dat niet meer hoeft volgens de financieringsovereenkomst? Deze vraag is aan de Hoge Raad voorgelegd. Dit heet ‘cassatie in het belang der wet’ en is bedoeld om duidelijkheid te geven met het oog op andere gevallen. Door de uitspraak van de Hoge Raad is het in vergelijkbare en toekomstige gevallen duidelijk hoe daarover wordt beslist.

Blog
25.03.2024
Neemt een werknemer ontslag? Check altijd of hij dat echt wil!

Als de werknemer zijn of haar arbeidsovereenkomst opzegt, dan heeft dat voor hem of haar meestal ingrijpende gevolgen. De werknemer heeft in dat geval geen recht op een transitievergoeding, een WW-uitzekering (uitkering vanuit het UWV bij werkloosheid) of een ZW-uitkering (uitkering vanuit het UWV bij ziekte). Er worden daarom strenge eisen gesteld aan een ontslag door de werknemer.

Blog
21.03.2024
Betaling in natura: let op, dit is niet zonder risico

Steeds meer bedrijven verkeren in zwaar weer. Het aantal faillissementen neemt toe en saneringen zijn aan de orde van de dag. Het kan dus goed zijn dat dit ook bij een van jouw klanten speelt. In dat geval moet je opletten als de klant voorstelt om de openstaande factuur niet in geld te betalen, maar in natura, bijvoorbeeld door een auto te leveren. In de wet heet dit inbetalinggeving.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.