Event
11.08.2021
Geschreven door:

Arslan & partners blijft langer betrokken bij PEC Zwolle

We zijn trots om te vertellen dat we onze overeenkomst met PEC Zwolle hebben opengebroken en met twee jaar hebben verlengd tot 2023. Op deze manier blijven we onderdeel van de businessclub, iets dat heel goed bevalt.

Datum
6 april 2021
Tijd
15:00 - 17:30
Locatie
Digitaal
Direct aanmelden

Ali Arslan over de nieuwe overeenkomst: "We lopen al geruime tijd mee en dat heeft altijd goed gevoeld. De club zit wat dat betreft echt in ons hart. De komende seizoenen zullen we met Arslan & partners rondom wedstrijden nóg beter zichtbaar zijn.”

Ook Adriaan Visser, voorzitter van PEC Zwolle, is blij met de verlenging: "Ali is een meer dan bekend gezicht in onze businessclub. Als advocatenkantoor is Arslan al jarenlang aan ons verbonden en verzorgen zij voor ons ook juridische ondersteuning als dat nodig is. Als club zijn we blij dat onze samenwerking van beide kanten als zeer positief wordt ervaren en dat we Ali nog langer in onze businessclub mogen blijven begroeten.”

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
21.03.2023
Een wettelijke grondslag voor het WHOA-beleid van het UWV ontbreekt

Het UWV stopt de subsidierelatie met een onderneming als deze een NOW-schuld meeneemt in een WHOA-akkoord. Volgens het UWV is het daarna niet meer mogelijk om alsnog een vaststellingsaanvraag in te dienen over de betreffende NOW-tranche. Dat beleid kan niet geoorloofd worden volgens de rechtbank van Amsterdam.

Nieuws
13.03.2023
Robin-Jan de Nerée tot Babberich blikt terug op samenwerking met Ali Arslan

“Een advocaat is er niet alleen om problemen op te lossen, maar juist ook om nieuwe kansen te ontwikkelen”

Blog
17.03.2023
De directeur-grootaandeelhouder (DGA) wordt verweten dat hij als aandeelhouder onrechtmatig heeft gehandeld door de aandelen aan een katvanger te verkopen.

In Nederland geldt het uitgangspunt dat een vennootschap zelf verantwoordelijk als aansprakelijk is voor haar verplichtingen en schulden. Voor de aansprakelijkheid van de bestuurders geldt er een hoge drempel. De gedachte daarvan is dat bestuurders de ruimte moeten hebben om in het belang van de onderneming beslissingen kan nemen waaraan risico’s zijn verbonden, zonder te hoeven vrezen voor aansprakelijkheid. Ondernemen is immers risico nemen en bestuurders moeten vrij kunnen handelen en niet terughoudend optreden omdat zij bang zijn dat ze aansprakelijk kunnen worden gesteld. Die hoge aansprakelijkheidsdrempel voor bestuurders geldt niet als een DGA als aandeelhouder aansprakelijk wordt gesteld.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.