Expertises

Ontslag door reorganisatie of faillissement

Reorganisaties en faillissementen komen in deze tijd helaas steeds vaker voor. Soms is het onvermijdelijk dat een werkgever gaat reorganiseren. Maar het is wel belangrijk dat je als werknemer weet wat je rechten zijn. Een werkgever mag bijvoorbeeld niet zomaar bepalen wie hij ontslaat, en ook je functie mag niet zomaar worden veranderd. Daar zijn regels voor.

Als werknemer in een reorganisatie is het vaak lastig om je staande te houden. Hoe reageer je bijvoorbeeld als je werkgever je voor de keuze stelt in te stemmen met een drastische wijziging van je functie of anders ontslag? Wij kunnen je hier bij helpen. Vaak zijn werkgevers zelfs ook bereid om (een deel van) de kosten van een advocaat voor hun werknemers te betalen.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.