Jelle Damstra

Ondernemings­recht

Jelle, onze langst dienende advocaat en curator, is bij Arslan & partners uitgegroeid tot een advocaat met kennis van veel verschillende rechtsgebieden, met de ondernemer als gemene deler. Hij is specialist in het ondernemingsrecht, fusies & overnames, (internationaal) contractenrecht, herstructureringen en insolventierecht.

Uitgelichte zaken

No items found.
No items found.

Referenties

No items found.
No items found.
Opleiding(en)
  • Nederlands recht, Rijksuniversiteit Groningen (1997)
  • INSOLAD/Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht (2004)
  • Financiële Economie voor Curatoren, Erasmus Universiteit/INSOLAD (2007)
  • Specialisatieopleiding WHOA-Herstructureringsdeskundige, Universiteit Leiden (2021)
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN
  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Jelle & Arslan

Bij Arslan & partners heb ik de ruimte gekregen om mij als advocaat te ontwikkelen op een manier die het best bij mij past. Er heerst hier een open cultuur, waarin we samenwerken met een mooie verzameling van verschillende mensen met verschillende achtergronden. Ik kan hier werken met en voor een zeer diverse cliëntenkring, met ondernemingen in alle denkbare bedrijfstakken.

"Het werk is hier mooi, uitdagend, divers en dynamisch."

Die samenwerking met de collega’s en het werken met de cliënten, de kennis die ik van de verschillende rechtsgebieden heb opgebouwd, de creativiteit die ik in mijn werk kan leggen, maakt voor mij het werken als advocaat bij Arslan & partners mooi, uitdagend, divers en dynamisch.

  • Ondernemingsrecht
  • Insolventierecht
Nevenactiviteiten
  • Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD

Geschreven door

Jelle Damstra

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
19.02.2024
Mijn ex-partner heeft een nieuwe relatie: stopt mijn alimentatieplicht?

Steeds vaker worden wij benaderd door cliënten met de vraag of ze nog verplicht zijn om alimentatie te betalen wanneer hun ex-partner een nieuwe relatie heeft. Hoe zit dit precies in elkaar, en wanneer stopt de alimentatieplicht?

Blog
16.02.2024
Werkgevers opgelet: wat verandert er voor jullie in 2024

Het jaar 2024 is nog maar net van start gegaan, maar heeft al wel enkele veranderingen op gebied van arbeidsrecht met zich meegebracht. Voor werkgevers is het belangrijk om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven. In deze blog zetten wij de wijzigingen en de nog te verwachten veranderingen kort voor jullie op een rij:

Blog
13-02-2024
3 tips voor een goede geheimhoudingsovereenkomst bij overname

Een bedrijfsovername start in de regel met gesprekken tussen de potentiële koper en de potentiële verkoper. Partijen bespreken of een overname tot de mogelijkheden behoort en in die gesprekken wordt vaak bedrijfsgevoelige informatie gedeeld. Om in rust en vertrouwelijkheid met elkaar te kunnen spreken, wordt er vaak voorafgaand aan die gesprekken een Non-Disclosure Agreement (NDA) opgesteld en getekend. Partijen spreken dan met elkaar af dat de informatie die gedeeld wordt, vertrouwelijk is.