Jelle Damstra & Ondernemingsrecht

Jelle Damstra

Jelle, onze langst dienende advocaat en curator, is bij Arslan & partners uitgegroeid tot een advocaat met kennis van veel verschillende rechtsgebieden, met de ondernemer als gemene deler. Hij is specialist in het ondernemingsrecht, fusies & overnames, (internationaal) contractenrecht, herstructureringen en insolventierecht.

Opleiding(en)
  • Nederlands recht, Rijksuniversiteit Groningen (1997)
  • INSOLAD/Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht (2004)
  • Financiële Economie voor Curatoren, Erasmus Universiteit/INSOLAD (2007)
  • Specialisatieopleiding WHOA-Herstructureringsdeskundige, Universiteit Leiden (2021)

Jelle & Arslan

Bij Arslan & partners heb ik de ruimte gekregen om mij als advocaat te ontwikkelen op een manier die het best bij mij past. Er heerst hier een open cultuur, waarin we samenwerken met een mooie verzameling van verschillende mensen met verschillende achtergronden. Ik kan hier werken met en voor een zeer diverse cliëntenkring, met ondernemingen in alle denkbare bedrijfstakken.

"Het werk is hier mooi, uitdagend, divers en dynamisch."

Die samenwerking met de collega’s en het werken met de cliënten, de kennis die ik van de verschillende rechtsgebieden heb opgebouwd, de creativiteit die ik in mijn werk kan leggen, maakt voor mij het werken als advocaat bij Arslan & partners mooi, uitdagend, divers en dynamisch.

Nevenactiviteiten
  • Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD

Geschreven door

Jelle Damstra

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
14.09.2021
Aansprakelijkheid vanwege ten onrechte gelegd beslag

Indien een schuldenaar een vordering niet voldoet, kan een schuldeiser beslag leggen. In dit artikel bespreek ik wat de gevolgen zijn indien een beslag ten onrechte is gelegd. Daarvoor ga ik eerst in op het verschil tussen een executoriaal en een conservatoir beslag.

Nieuws
17.08.2021
Arslan & partners advocaten 'gouden sponsor' WHC

Dennie Mulder (Businessclub WHC) en Ali Arslan (Arslan & partners advocaten) ondertekenen de driejarige ’gouden’ overeenkomst.

Nieuws
11.08.2021
Arslan & partners blijft langer betrokken bij PEC Zwolle

We zijn trots om te vertellen dat we onze overeenkomst met PEC Zwolle hebben opengebroken en met twee jaar hebben verlengd tot 2023. Op deze manier blijven we onderdeel van de businessclub, iets dat heel goed bevalt.