Rechtsgebied

Contracten en verbintenissen

Afspraak is afspraak. Toch? Het klinkt goed, maar in de praktijk zijn mondelinge afspraken vaak moeilijk hard te maken. Contracten zijn vooral in de professionele sfeer van cruciaal belang. En als ondernemer zal je bij het opstellen en ondertekenen van contracten zorgvuldig te werk moeten gaan. Een fout of onvolledigheid in een contract kan grote financiële of juridische gevolgen hebben.

Onze expertises

No items found.

Onze advocaten met specialisatie contractenrecht kunnen je adviseren en bijstaan bij contractenrechtelijke zaken. En ook tijdens de precontractuele fase, dus tijdens de contractuele onderhandelingen, kunnen wij bijstaan en adviseren. 

Het vroegtijdig inschakelen van een advocaat bij het opstellen van (ondernemingsrechtelijke) contracten, is zo’n beetje het beste advies dat we ondernemers kunnen geven. In een ideale situatie adviseren wij je natuurlijk graag voordat je een contract afsluit. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.