Rechtsgebied

Faillissement en insolventie

Een faillissement heeft niet alleen gevolgen voor de failliete ondernemer, maar ook voor veel andere partijen. Dit kunnen aandeelhouders en bestuurders zijn, maar ook werknemers, crediteuren, debiteuren en financiers. 

Wanneer je betrokken raakt bij een faillissement, op welke manier dan ook, kan Arslan & partners je adviseren. Onze specialisten hebben veel ervaring en expertise op het gebied van faillissementen, onder andere opgedaan omdat zij regelmatig door de rechtbank worden aangesteld als curator en als bewindvoerder in surseances van betaling.

Gerelateerd nieuwsbericht

Betaling in natura: let op, dit is niet zonder risico

Steeds meer bedrijven verkeren in zwaar weer. Het aantal faillissementen neemt toe en saneringen zijn aan de orde van de dag. Het kan dus goed zijn dat dit ook bij een van jouw klanten speelt. In dat geval moet je opletten als de klant voorstelt om de openstaande factuur niet in geld te betalen, maar in natura, bijvoorbeeld door een auto te leveren. In de wet heet dit inbetalinggeving.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Hasan Kaya helpt je graag verder.