Rechtsgebied

Incasso, beslag en executie

Elke ondernemer krijgt er ooit mee te maken: debiteuren die niet betalen. Ook als het debiteurenbeleid verder goed in elkaar zit. Soms zijn er andere en hardere maatregelen noodzakelijk, met eventueel een gang naar de rechter. In het uiterste geval zal het faillissement van de debiteur moeten worden aangevraagd.

Arslan & partners staat je bij tijdens dit gehele proces. Van advisering over debiteurenbeleid tot het voeren van procedures, van incasso’s tot complexe juridische vorderingen. En daarnaast kunnen we je belangen behartigen bij de curator, als het zover komt dat de debiteur failliet gaat.

Onze expertises

No items found.
Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.