Rechtsgebied

Intellectuele of Industriële eigendoms­rechten

Intellectuele of industriële eigendomsrechten, zoals het recht van handelsnaam, de merknaam, octrooi en auteursrecht zijn heel waardevolle onderdelen van een onderneming. Deze rechten hebben allemaal hun eigen specifieke regelgeving. Daardoor is het creëren en beschermen van deze rechten voor de meeste ondernemers vaak een lastige zaak.

Onze expertises

No items found.

Denk bijvoorbeeld aan: het onderzoek naar oudere merken of handelsnaamrechten, het kiezen van beschermingsconstructies voor intellectueel eigendom, het nemen van passende maatregelen ter bescherming van auteurs- of merkenrecht en het verkrijgen van een daarbij passende schadevergoeding. Onze specialisten kunnen je daarbij helpen.

Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.