Rechtsgebied

Procesrecht

Soms is een gang naar de rechter onvermijdelijk. Het is dan prettig om te kunnen rekenen op de expertise van Arslan & partners. Diverse advocaten van ons kantoor hebben zich volledig toegelegd op het voeren van onderhandelingen en gerechtelijke procedures. Of de procedure nu bij de rechtbank of het hof speelt, in kort geding of in een bodemprocedure, we kennen de klappen van de zweep als geen ander. Ook met beslagen leggen en opheffen hebben we veel ervaring. Gelet op onze expertise worden we niet alleen ingeschakeld voor het voeren van procedures, maar ook met enige regelmaat gevraagd om een second opinion te geven over bijvoorbeeld de kans van slagen van een hoger beroep.

Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.