Rechtsgebied

Werk en ontslag

Als je een goede baan hebt bij een fijne werkgever is er normaal gesproken weinig aanleiding om even stil te staan bij de juridische aspecten van een arbeidsovereenkomst. Maar soms lopen de zaken anders, en wil je graag weten wat je rechten zijn. Bij langdurige arbeidsongeschiktheid bijvoorbeeld, of wanneer je werkgever gaat reorganiseren.

Vooral bij ontslag is het van groot belang om zo snel mogelijk advies in te winnen. Eerst een paar dagen zelf nadenken en dingen uitzoeken is geen goed idee. Onze advocaten behandelen veel ontslagzaken en houden elkaar constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Neem dus vooral vrijblijvend contact met ons op.


Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.