Event
16.11.203
Geschreven door:
Colina Tjabringa

Inloopdag Familierecht Zwolle 23 november 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Datum
20 april 2021
Tijd
09:00 - 18:00
Locatie
Op locatie
Direct aanmelden
Direct aanmelden

Heb je een vraag of wil je graag advies?
Kom donderdag 23 november 2023 van 09:00 - 18:00 uur bij ons langs.

Over Colina Tjabringa

Colina Tjabringa is advocaat familierecht en mediator. Colina is nuchter, secuur en heel toegewijd. Hierdoor verliest ze ook in emotionele situaties nooit de doelen, belangen en resultaten uit het oog. En door de kruisbestuiving binnen ons kantoor, weet ze ook ondernemers bij te staan rondom zakelijke belangen in familie- en erfrechtkwesties.

Wanneer?

De inloopdag is op donderdag 23 november van 9:00 tot 18:00 uur.

Waar?

Kantoor Arslan & partners advocaten, Burgemeester van Roijensingel 1, Zwolle.
Auto gratis parkeren aan de achterkant, aanmelden bij de slagbomen.

Kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan de afspraak. Juridische kwesties kunnen ingewikkeld zijn en wij vinden het als kantoor belangrijk om de wereld van het recht toegankelijker en begrijpelijker te maken, daarom bieden wij dit gesprek graag kosteloos aan.

Afspraak?

Op de dag zelf hoef je geen afspraak te maken en ben van harte welkom om naar binnen te komen voor een gesprek met Colina Tjabringa.
Wil je toch graag een afspraak inplannen voor op de dag zelf of op een ander moment mag je een mail sturen naar: c.tjabringa@arslanenpartners.nl

Expertises
  • ondernemers en echtscheiding
  • huwelijkse voorwaarden
  • gemeenschap van goederen
  • kinder- en partneralimentatie
  • pensioen en echtscheiding
  • mediation
  • ouderschapsplan/omgang
  • ouderlijk gezag
  • samenwoners en uit elkaar gaan

Aangesloten bij:

Mediators federatie Nederland

Register FinancieelEchtscheidingsadviseurs (RFEA)

Certified Financial Planner (CFP)

Register Estate Planners (REP)

Register Erkend Scheidingsadviseur (RES) 

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
19.02.2024
Mijn ex-partner heeft een nieuwe relatie: stopt mijn alimentatieplicht?

Steeds vaker worden wij benaderd door cliënten met de vraag of ze nog verplicht zijn om alimentatie te betalen wanneer hun ex-partner een nieuwe relatie heeft. Hoe zit dit precies in elkaar, en wanneer stopt de alimentatieplicht?

Blog
16.02.2024
Werkgevers opgelet: wat verandert er voor jullie in 2024

Het jaar 2024 is nog maar net van start gegaan, maar heeft al wel enkele veranderingen op gebied van arbeidsrecht met zich meegebracht. Voor werkgevers is het belangrijk om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven. In deze blog zetten wij de wijzigingen en de nog te verwachten veranderingen kort voor jullie op een rij:

Blog
13-02-2024
3 tips voor een goede geheimhoudingsovereenkomst bij overname

Een bedrijfsovername start in de regel met gesprekken tussen de potentiële koper en de potentiële verkoper. Partijen bespreken of een overname tot de mogelijkheden behoort en in die gesprekken wordt vaak bedrijfsgevoelige informatie gedeeld. Om in rust en vertrouwelijkheid met elkaar te kunnen spreken, wordt er vaak voorafgaand aan die gesprekken een Non-Disclosure Agreement (NDA) opgesteld en getekend. Partijen spreken dan met elkaar af dat de informatie die gedeeld wordt, vertrouwelijk is.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.