Expertises

Aandeelhouders­overeenkomst

Als een onderneming meerdere aandeelhouders heeft, kan het nodig zijn dat afspraken tussen de aandeelhouders nauwkeurig worden vastgelegd. Dat kan ook in de statuten, maar een aandeelhoudersovereenkomst geeft meer flexibiliteit en is makkelijker aan te passen.

Met een aandeelhoudersovereenkomst kunnen allerlei mogelijke problemen op voorhand worden verholpen. Dit kan gaan over de belangen van verschillende aandeelhouders, welke besluiten een versterkte meerderheid nodig hebben, het dividendbeleid, geheimhouding, geschillenregelingen… enzovoorts. 

Arslan & partners helpt bij het opstellen van een sluitende overeenkomst en kan daarnaast adviseren over een directiereglement, waarin de verplichtingen van het bestuur tegenover de vennootschap en de aandeelhouders worden vastgelegd.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.