Expertises

Advies bij een faillissements­aanvraag

Elke ondernemer zal risico’s moeten nemen. Meestal gaat dit goed, maar soms kan het ook uitmonden in financiële problemen en zelfs een dreigend faillissement. Wanneer dit gebeurt heb je behoefte aan antwoorden. Want: zijn er nog alternatieven? Moet je het faillissement zelf aanvragen? En wat gebeurt er bij een faillissement met de werknemers?

Voor de antwoorden op deze en andere vragen kan je altijd terecht bij onze specialisten. Op tijd advies inwinnen voorkomt vaak problemen en kan je behoeden voor aansprakelijkheden. Door er vroeg bij te zijn, kan een faillissement soms zelfs voorkomen worden.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.