Expertises

Algemene- en leverings­voorwaarden

Ondernemers maken meestal gebruik van algemene voorwaarden. Hierin staan dingen als garantietermijnen, annuleringsregelingen en aansprakelijkheid. In de praktijk blijkt vaak dat ondernemers te weinig oog hebben voor de noodzaak van goede algemene voorwaarden. Ze zijn bijvoorbeeld al jarenlang hetzelfde, terwijl de wet- en regelgeving intussen op veel belangrijke punten is gewijzigd. Of ze hebben geen algemene leveringsvoorwaarden die speciaal voor hen zijn opgesteld, maar die van het internet zijn geplukt. Daar komen problemen van.

Bij Arslan & partners helpen we je met het opstellen van de juiste algemene voorwaarden, helemaal toegespitst op jouw onderneming. En staan die dan goed op papier, dan adviseren we je ook hoe je die algemene voorwaarden op de juiste wijze inzet. Want zelfs de beste algemene voorwaarden zijn niets waard, als ze niet op de juiste wijze worden gebruikt.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.