Expertises

Arbeids­overeenkomsten

Tegenwoordig kan iedereen gratis en voor niets een arbeidsovereenkomst downloaden. Dat lijkt makkelijk en goedkoop, maar levert vaak de nodige problemen op. Een goede arbeidsovereenkomst, speciaal opgesteld voor jouw bedrijf en specifieke situatie, voorkomt die problemen. En ook als je in het verleden goede overeenkomsten op hebt laten stellen, kan het geen kwaad om deze regelmatig door te laten lichten.

Want het arbeidsrecht is constant in beweging. Het belang van een goede arbeidsovereenkomst merken wij dagelijks in onze praktijk. Veel problemen ontstaan doordat werkgevers denken iets goed geregeld te hebben in een arbeidsovereenkomst, maar dat deze afspraken uiteindelijk niet of nauwelijks afdwingbaar blijken.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.