Expertises

Concurrentie- en relatie­beding voor ondernemers

Over het concurrentiebeding bestaan veel misverstanden. Het grootste is dat een concurrentiebeding geen zin heeft. Dat is niet het geval. De geldigheid van een concurrentiebeding valt of staat in de eerste plaats bij de wijze waarop het op papier is gezet. Als het een redelijk beding is en het ook voldoet aan alle zware formele eisen die daaraan worden gesteld, blijft het in een eventuele procedure meestal overeind. Daarnaast gaat er van een goed concurrentiebeding een preventieve werking uit.

De vraag is dan ook: is het concurrentiebeding dat je met jouw werknemers overeen bent gekomen wel geldig? Wij hebben de kennis in huis voor het formuleren van een beding waar je écht iets aan hebt en we staan je bij als een werknemer toch over de schreef gaat.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.