Expertises

Disfunctioneren van werknemers

Het sluipt er vaak langzaam in: een eens gewaardeerde medewerker gaat steeds slechter functioneren en is uiteindelijk niet meer te handhaven in je bedrijf. Je wil dan op een zo goed mogelijke manier afscheid kunnen nemen. Maar voor jou als werkgever is het niet altijd goed in te schatten of zo'n dossier stand houdt in de rechtszaal.

Hoewel ontbindingszaken hier de meest voor de hand liggende route zijn, worden kwesties als deze vaak in goed overleg uitonderhandeld. Maar voorkomen van deze situaties is ook in dit geval beter dan genezen. Als je je personeelsbeleid op orde hebt, worden veel problemen voorkomen. En mocht het uiteindelijk toch uitkomen op een ontslag wegens disfunctioneren, dan heb je een sterk dossier op grond waarvan je het ontslag kunt onderbouwen.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.