Expertises

Due Diligence-onderzoek

Bij overnames en fusies komt veel kijken. Onze ervaring leert dat de ondernemer tijdens dit proces vooral bezig is met de vraag of de andere onderneming bij haar past, hoe hoog de ‘prijs’ is en hoe klanten op de overname zullen reageren. Hierdoor verschuift het doornemen van de juridische en administratieve waarde van de over te nemen onderneming naar de achtergrond.

Bij Arslan & partners kunnen we in dit geval helpen met een due diligence-onderzoek. Hierbij gaan we door alle overeenkomsten met klanten en leveranciers, maar we controleren ook de arbeidsovereenkomsten, de fiscale positie, en leveringsvoorwaarden. Zo komen we tot een reëel beeld en een passende waarde van de onderneming die binnenkort misschien bij de jouwe hoort.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jelle Damstra helpt je graag verder.