Expertises

Financiering en zekerheden

Elke onderneming krijgt ermee te maken: de financiering van zijn activiteiten of investeringen in een nieuwe machine of project. Denk daarbij aan starterskredieten, rekening-courantfinancieringen, verkopersleningen, projectfinancieringen en overbruggingskredieten. Financieringen worden vaak door banken verstrekt, maar komen ook voor in de vorm van een geldlening van een familielid of van een investeringsfonds. Ook crowdfunding wordt steeds populairder.

Financiers willen tegenover de financiering wel zekerheid over de terugbetaling. Deze zekerheden worden vooral verstrekt in de vorm van hypotheekrechten, pandrechten en borgstellingen, vaak van de bestuurders in privé. Dit kan grote gevolgen hebben voor de onderneming en de bestuurders in persoon. Arslan & partners adviseert je over de mogelijkheden en risico’s, zodat je precies weet wat de gevolgen van de verschillende vormen van financiering zijn.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.