Expertises

Geheimhoudings­overeenkomsten (NDA)

Een fusie of overname start met een gesprek waarbij partijen bespreken of een fusie of overname tot de mogelijkheden behoort. Er wordt bedrijfsgevoelige informatie gedeeld, die niet openbaar mag worden. Daarom wordt er voorafgaand aan deze gesprekken een geheimhoudingsovereenkomst opgesteld en getekend. De betrokken partijen spreken af dat niets over de gesprekken zelf en bedrijfsgevoelige informatie openbaar mag worden.

Op schending van deze afspraken staat dan vaak een forse geldboete. Arslan & partners heeft veel ervaring in het opstellen van deze overeenkomsten en het vervolgtraject. We helpen je graag.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Linzy Sieljes helpt je graag verder.