Expertises

Geregistreerd partnerschap ontbinden

Als je met een scheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap te maken krijgt, komt er in korte tijd veel op je af. Zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Veel zaken moeten juridisch worden geregeld. Als er partnerschapsvoorwaarden zijn, zullen die moeten worden afgewikkeld. Er komt veel bij kijken. Ook in de periode voordat het geregistreerd partnerschap wordt ontbonden moeten er vaak al dingen worden geregeld. Wie blijft er bijvoorbeeld (voorlopig) in het huis wonen?

Allemaal zaken waar je waarschijnlijk niet eerder mee te maken hebt gehad. Om de scheiding zo goed mogelijk te regelen, is het belangrijk om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Zo wordt alles goed geregeld en kunnen jullie allebei uiteindelijk weer verder met je leven. Wij hebben de kennis en ervaring om je geregistreerd partnerschap juridisch in goede banen te leiden, met oog voor de menselijke kant van de zaak. Zowel op juridisch als op menselijk vlak. Als het kan in gezamenlijk overleg met je ex-partner. Als het moet via de rechter.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.