Expertises

Ontslag

Je baan verliezen is een ingrijpende gebeurtenis, wat de reden ervan ook is. Het zorgt voor onzekerheid en roept vaak een boel vragen op. We doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen en je zoveel mogelijk zekerheid te geven, in welke vorm dan ook. Het is daarom belangrijk dat je als werknemer bij ontslag of dreigend ontslag weet wat je rechten en plichten zijn om je rechtspositie zo sterk mogelijk te houden.

Dit doen we door contact te leggen met je werkgever, je te vertegenwoordigen bij bezwaarcommissies en bij het UWV of de (kanton)rechter. Dat scheelt een hoop kopzorgen in een intense tijd. En daarnaast moet je werkgever je in veel gevallen een transitievergoeding en/of billijke vergoeding betalen. Ook bij de afwikkeling daarvan kan je soms niet zonder bijstand.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Lot Hirdes helpt je graag verder.