Expertises

Rechtsvormen

Als je van plan bent een onderneming te starten, moet je al vroeg keuzes maken. Bijvoorbeeld over de rechtsvorm van je onderneming. De meest voorkomende rechtsvormen zijn de eenmanszaak, vof, de maatschap, de coöperatie en de besloten vennootschap (bv). Maar welke past het beste bij jouw plannen? Het antwoord hangt van meerdere zaken af, en daarnaast kan het antwoord op die vraag in de loop van de tijd veranderen, bijvoorbeeld omdat je onderneming hard is gegroeid.

Bij Arslan & partners adviseren we onze klanten daarom om de rechtsvorm van de onderneming regelmatig te beoordelen, om te zien of die nog passend is. Wij kijken hierbij verder dan de mogelijke fiscale voordelen van de omzetting en inventariseren direct de consequenties voor de bestaande contracten. En als het nodig is, helpen we je daarna met het overzetten van die contracten naar de nieuwe rechtsvorm.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jelle Damstra helpt je graag verder.