Expertises

Samenwerkings­overeenkomst / joint-venture­overeenkomst

Als verschillende partijen besluiten om samen te werken, ongeacht in welke vorm, dan is het belangrijk dat de voorwaarden van deze samenwerking goed worden vastgelegd. In een samenwerkingsovereenkomst staat bijvoorbeeld op welke wijze de samenwerking eventueel eindigt. Daarmee kunnen problemen worden voorkomen als er onverhoopt een verschil van inzicht of verwachtingen tussen partijen ontstaat.

Deze overeenkomst is vergelijkbaar met de overeenkomst tussen vennoten in een vennootschap onder firma (vof). Bij Arslan & partners praten we je graag bij over alle mogelijkheden voor jouw onderneming.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jarno Smit helpt je graag verder.