Expertises

Splitsing

Een splitsing van een bedrijf kan meerdere redenen hebben. Aandeelhouders kunnen van mening verschillen over de koers van de onderneming, maar het kan ook zijn dat een bedrijf meer activiteiten is gaan ontwikkelen waardoor het praktischer wordt om die activiteiten te splitsen en op die manier ook risico’s te spreiden.

Arslan & partners weet wat er bij zulke grote beslissingen komt kijken. Want wat de achterliggende redenen ook zijn: zowel bij overname van het bedrijf door één van de aandeelhouders als bij splitsing van de onderneming, moeten de afspraken goed worden vastgelegd. Zeker in situaties waarbij er onenigheid is tussen twee aandeelhouders.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.