Rechtsgebied

Ondernemings­recht

Onder het ondernemingsrecht en insolventierecht vallen bijna alle juridische onderwerpen waar een ondernemer, naast arbeidsrecht en vastgoedrecht, veel te maken krijgt. Denk aan fusies en overnames, het kiezen van de ondernemingsvorm, geschillen tussen aandeelhouders, contracten, schulden herstructureren en de moeilijke tijd rondom (dreigende) faillissementen.

Onze advocaten hebben allemaal hun eigen expertises en ervaring, waardoor we jou als ondernemer bij elk aspect en in iedere fase van het ondernemerschap kunnen helpen. En dat doen we zowel zakelijk als in je persoonlijke leven, omdat wij als geen ander weten hoe die twee met elkaar zijn verweven.

Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Jelle Damstra helpt je graag verder.