Rechtsgebied

Personen- en Familierecht

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Voor deze zaken kan je terecht bij onze familie- en erfrechtadvocaat mr. Colina Tjabringa. Zij kan je helpen bij zaken als kinder- en partneralimentatie, huwelijkse voorwaarden, verdeling huwelijksgemeenschap, samenlevingscontracten, zorgregeling voor de kinderen, invulling ouderschapsplan, de verkoop van de gezamenlijke woning, mediation en het afwikkelen van en conflicten over een erfenis. 

Een vrijblijvend gesprek

Je kunt altijd binnenlopen bij ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Als het lukt maken wij direct tijd en anders maken we direct een afspraak voor een ander moment. Zelf een afspraak maken? Bel ons op 038-4600111.

Wij snappen heel goed dat het voor veel mensen lastig is om tijdens werkuren een afspraak in te plannen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid voor een afspraak in de avonduren.

Gerelateerd nieuwsbericht

Geld geleend bij familie: moet mijn ex-partner meebetalen aan de aflossing?

“Tijdens het huwelijk hebben wij onze woning verbouwd. Wij hebben daarvoor geld geleend bij mijn ouders. Nu ga ik scheiden. Mijn ex-partner wil niet meebetalen aan de aflossing van deze schuld.” Een veel voorkomende situatie. In deze blog geven wij enkele tips.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Colina Tjabringa helpt je graag verder.