Rechtsgebied

Bouw en vastgoed

Of het nu gaat om ontwikkeling of aankoop, om ontwerp, bouw, financiering, verhuur of aanhuur en beheer: transacties in vastgoed gaan meestal samen met complexe juridische regels. En dat is iets waarmee je al snel in de knoop raakt.

Wij zijn gespecialiseerd in de juridische advisering van woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, overheden, verenigingen van eigenaren (VVE’s), woningbezitters, verhuurders en huurders. We worden ingeschakeld door notarissen, bouwbedrijven, makelaars, woningeigenaren en eigenaren van commercieel vastgoed. En dat is omdat we de juiste expertise in huis hebben.


Gerelateerd nieuwsbericht

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist helpt je graag verder.