Hasan werkt bij Arslan & partners advocaten binnen de sectie ondernemingsrecht en is gespecialiseerd in overnames en failissementsrecht. In 2021 rondde hij de specialisatieopleiding Insolventierecht voor curatoren af en sindsdien is hij ook lid van de vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten (Vereniging JIRA).
Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
Mensen schakelen ons in omdat ze een bepaald resultaat voor ogen hebben. Om dat resultaat te behalen moet je heel erg betrokken zijn bij je cliënten en daarnaast ook goed zijn in wat je doet en de materie snappen. Dat alles bij elkaar brengt je, als het goed is, bij de gewenste uitkomst en een tevreden cliënt. En daar doen we het tenslotte voor.
"Je moet de materie snappen, goed zijn in wat je doet en betrokken zijn bij je cliënten."
Bij Arslan & partners advocaten kan ik mij verder specialiseren in ondernemings- en failissementsrecht. We hebben een prachtig klantenportefeuille en de onderlinge band tussen alle medewerkers is heel sterk, dat maakt dit kantoor voor mij de ideale plek.
De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.
De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.
Tot nu toe is het enige vereiste voor een turboliquidatie dat de vennootschap geen bezittingen meer heeft. Na een aandeelhoudersbesluit kan de vennootschap eenvoudig worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en houdt zij op te bestaan. Dat gaat veranderen met de invoering van de Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie (TWTT).
Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je een goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.
Sinds 1 augustus 2022 zijn, met de wijziging van artikel 7:611a BW, de regels voor afspraken tussen werknemer en werkgever over studiekosten, strenger geworden. Het was en is nog steeds mogelijk dat werkgever en werknemer afspraken maken over studiekosten. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de werknemer die een kostbare opleiding heeft voltooid, ontslag neemt en de werkgever achterlaat met kosten voor een opleiding.