Hasan Kaya

Ondernemingsrecht

Hasan werkt bij Arslan & partners advocaten binnen de sectie ondernemingsrecht en is gespecialiseerd in overnames en failissementsrecht. In 2021 rondde hij de specialisatieopleiding Insolventierecht voor curatoren af en sindsdien is hij ook lid van de vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten (Vereniging JIRA).

Uitgelichte zaken

Begeleiden van verkooptraject Xando

De aandelen van Xando zijn verkocht aan Pro Warehouse. Wij hebben Xando en haar aandeelhouder geadviseerd bij deze transactie.

Adviseren bij herstructurering van schulden

Wij hebben een bedrijf geadviseerd bij de herstructurering van haar schulden van ca. € 9 miljoen, waaronder een opgebouwde belastingschuld en een NOW-terugbetalingsverplichting.

Adviseren van leverancier bij faillissement van klant

Wij hebben een leverancier geadviseerd bij het terughalen van haar niet betaalde goederen met een inkoopwaarde van ruim € 1 miljoen.

No items found.

Referenties

No items found.
No items found.
Opleiding(en)
  • Nederlands Recht, Universiteit Utrecht (2014)
  • Insolventierecht voor Curatoren, CPO (2021)
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN
  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hasan & Arslan

Mensen schakelen ons in omdat ze een bepaald resultaat voor ogen hebben. Om dat resultaat te behalen moet je heel erg betrokken zijn bij je cliënten en daarnaast ook goed zijn in wat je doet en de materie snappen. Dat alles bij elkaar brengt je, als het goed is, bij de gewenste uitkomst en een tevreden cliënt. En daar doen we het tenslotte voor.

"Je moet de materie snappen, goed zijn in wat je doet en betrokken zijn bij je cliënten."

Bij Arslan & partners advocaten kan ik mij verder specialiseren in ondernemings- en failissementsrecht. We hebben een prachtig klantenportefeuille en de onderlinge band tussen alle medewerkers is heel sterk, dat maakt dit kantoor voor mij de ideale plek.

  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht
Nevenactiviteiten
  • Vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten
  • Secretaris JCI (Junior Chamber International) Flevoland
  • Aspirant-lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)

Geschreven door

Hasan Kaya

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
08.09.2023
Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie treedt op 15 november 2023 in werking

Tot nu toe is het enige vereiste voor een turboliquidatie dat de vennootschap geen bezittingen meer heeft. Na een aandeelhoudersbesluit kan de vennootschap eenvoudig worden uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel en houdt zij op te bestaan. Dat gaat veranderen met de invoering van de Tijdelijke wet transparantie turboliquidatie (TWTT).

Nieuws
07.09.2023
Inloopdag Familierecht Zwolle 21 september 2023

Niemand zit op een echtscheiding en het proces eromheen te wachten. Naast dat het een emotioneel proces is, komen er veel praktische zaken bij kijken, zeker wanneer je een eigen onderneming hebt. In deze situatie is het van belang dat je een goed advies en deskundige begeleiding krijgt van iemand die de situatie begrijpt en de wet- en regelgeving kent.

Blog
31.08.2023
Studiekosten: wat is de situatie na 1 augustus 2022?

Sinds 1 augustus 2022 zijn, met de wijziging van artikel 7:611a BW, de regels voor afspraken tussen werknemer en werkgever over studiekosten, strenger geworden. Het was en is nog steeds mogelijk dat werkgever en werknemer afspraken maken over studiekosten. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de werknemer die een kostbare opleiding heeft voltooid, ontslag neemt en de werkgever achterlaat met kosten voor een opleiding.