Hasan Kaya

Ondernemingsrecht

Hasan werkt bij Arslan & partners advocaten binnen de sectie ondernemingsrecht en is gespecialiseerd in overnames en failissementsrecht. In 2021 rondde hij de specialisatieopleiding Insolventierecht voor curatoren af en sindsdien is hij ook lid van de vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten (Vereniging JIRA).

Uitgelichte zaken

Begeleiden van verkooptraject Xando

De aandelen van Xando zijn verkocht aan Pro Warehouse. Wij hebben Xando en haar aandeelhouder geadviseerd bij deze transactie.

Adviseren bij herstructurering van schulden

Wij hebben een bedrijf geadviseerd bij de herstructurering van haar schulden van ca. € 9 miljoen, waaronder een opgebouwde belastingschuld en een NOW-terugbetalingsverplichting.

Adviseren van leverancier bij faillissement van klant

Wij hebben een leverancier geadviseerd bij het terughalen van haar niet betaalde goederen met een inkoopwaarde van ruim € 1 miljoen.

No items found.

Referenties

No items found.
No items found.
Opleiding(en)
  • Nederlands Recht, Universiteit Utrecht (2014)
  • Insolventierecht voor Curatoren, CPO (2021)
REGISTRATIE RECHTSGEBIEDEN
  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is het verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hasan & Arslan

Mensen schakelen ons in omdat ze een bepaald resultaat voor ogen hebben. Om dat resultaat te behalen moet je heel erg betrokken zijn bij je cliënten en daarnaast ook goed zijn in wat je doet en de materie snappen. Dat alles bij elkaar brengt je, als het goed is, bij de gewenste uitkomst en een tevreden cliënt. En daar doen we het tenslotte voor.

"Je moet de materie snappen, goed zijn in wat je doet en betrokken zijn bij je cliënten."

Bij Arslan & partners advocaten kan ik mij verder specialiseren in ondernemings- en failissementsrecht. We hebben een prachtig klantenportefeuille en de onderlinge band tussen alle medewerkers is heel sterk, dat maakt dit kantoor voor mij de ideale plek.

  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht
Nevenactiviteiten
  • Vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten
  • Secretaris JCI (Junior Chamber International) Flevoland
  • Aspirant-lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)

Geschreven door

Hasan Kaya

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Uitgelicht voor jou

De wereld van het ondernemingsrecht staat nooit stil. Wij praten je vanuit onze expertise regelmatig bij over de laatste ontwikkelingen.

Blog
19.02.2024
Mijn ex-partner heeft een nieuwe relatie: stopt mijn alimentatieplicht?

Steeds vaker worden wij benaderd door cliënten met de vraag of ze nog verplicht zijn om alimentatie te betalen wanneer hun ex-partner een nieuwe relatie heeft. Hoe zit dit precies in elkaar, en wanneer stopt de alimentatieplicht?

Blog
16.02.2024
Werkgevers opgelet: wat verandert er voor jullie in 2024

Het jaar 2024 is nog maar net van start gegaan, maar heeft al wel enkele veranderingen op gebied van arbeidsrecht met zich meegebracht. Voor werkgevers is het belangrijk om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven. In deze blog zetten wij de wijzigingen en de nog te verwachten veranderingen kort voor jullie op een rij:

Blog
13-02-2024
3 tips voor een goede geheimhoudingsovereenkomst bij overname

Een bedrijfsovername start in de regel met gesprekken tussen de potentiële koper en de potentiële verkoper. Partijen bespreken of een overname tot de mogelijkheden behoort en in die gesprekken wordt vaak bedrijfsgevoelige informatie gedeeld. Om in rust en vertrouwelijkheid met elkaar te kunnen spreken, wordt er vaak voorafgaand aan die gesprekken een Non-Disclosure Agreement (NDA) opgesteld en getekend. Partijen spreken dan met elkaar af dat de informatie die gedeeld wordt, vertrouwelijk is.