Rechtsgebied

Arbeidsrecht

Werknemers zijn het hart van het bedrijf en dus ook van groot belang voor jou als ondernemer. Voor zowel jou als werkgever als je werknemer is het goed om alle zaken goed voor elkaar te hebben, dat is het fundament van een goede arbeidsrelatie. Maar helaas kunnen werknemers ziek worden, slecht functioneren, ontslag nemen en bij de concurrent aan de slag gaan. Allemaal zaken waar je bij het tekenen van het arbeidscontract misschien niet altijd bij stilstaat.

Onze ervaring is dat werkgevers die goed zijn geïnformeerd en georganiseerd, een stuk minder problemen hebben dan werkgevers die zaken maar op zich af laten komen. Wij vinden dat een goede advocaat samen met een werkgever arbeidsrechtelijke problemen zo veel mogelijk voor moet zijn. Bij Arslan & partners houden we je constant op de hoogte van je verplichtingen als werkgever en helpen we je daarnaast om eventuele conflicten zo praktisch en constructief mogelijk op te lossen.

Gerelateerd nieuwsbericht

Voorkom discussie over een bonusregeling

Wanneer werkgever en werknemer een bonusregeling zijn overeengekomen, is de werkgever bij de uitkering van een bonus gehouden aan het beginsel van goed werkgeverschap. Dit houdt in dat de werkgever niet zomaar kan besluiten om geen bonus uit te keren aan een bepaalde werknemer. Onlangs heeft de rechtbank Limburg getoetst of de beslissing van werkgever om aan een werknemer die arbeidsongeschikt is geraakt geen bonus uit te keren in overeenstemming is met het beginsel van goed werkgeverschap. In deze blog wordt deze uitspraak verder toegelicht.

Arslan & partners

Arslan & partners advocaten

Arslan & partners levert juridische expertise voor mens & zaak. Onze advocaten zijn er voor de ondernemer én de mens achter de ondernemer, omdat we als geen ander weten hoe de zaak en je persoonlijke leven met elkaar verweven zijn. 

Onze advocaten kennen de regio én elkaar door en door. Wij versterken elkaar door onze veelzijdigheid en individuele specialismen. Alleen de beste oplossing, voor mens & zaak, is voor ons goed genoeg.

Heb je een vraag of wil je direct een adviesgesprek aanvragen?
Onze specialist Ali Arslan helpt je graag verder.